شنبه , ۱۶ تیر ۱۴۰۳

ترانزیت مواد مخدر عامل بسیاری از آسیب های اجتماعی

ترانزیت مواد مخدر در کشور مهمترین عامل بروز بسیاری از آسیب های اجتماعی در جامعه است.

استاندار امروز در مراسمی که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در سالن همایش‌های اداره‌کل آموزش و پرورش این استان برگزار شد گفت: سالانه هزاران تن مواد مخدر  از جمله تریاک در  کشور افغانستان تولید و به کشورهای دیگر ارسال می شود.
آقای حسین کلانتری افزود: بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ نفر از جوانان ایران اسلامی برای مبارزه با  مواد مخدر شهید و ۱۲ هزار نفر در این راه هم مجروح و جانباز شده اند که این امر حاکی از اهتمام نظام جمهوری اسلامی در امر مبارزه و مقابله با ترانزیت مواد مخدر در کشور و جلوگیری از پدیده شوم اعتیاد  است.
وی با بیان اینکه آمریکائی ها با شعار مقابله با کشت خشخاش وارد کشور افغانستان شدند اضافه کرد: این در حالی است که با ورود آمریکا کشت خشخاش و تولید مواد مخدر در کشور افغانستان دو برابر شده است.
استاندار گفت: کشورهای اروپایی هم با ادعا و شعار مقابله با مواد مخدر در افغانستان مشکلات آن را چند برابر و پیچیده تر کردند.
 آقای کلانتری به اقدامات جمهوری اسلامی برای مقابله با کشت خشخاش در کشور افغانستان اشاره کرد و افزود : ارسال تراکتور و ارائه  کمکهای فنی و مهندسی برای ترغیب کشاورزان این کشور به  تغییر الگوی کشت به سمت سایر کشت‌های جایگزین  خشخاش  از جمله این اقدامات بوده است.
وی هزینه از دست دادن جوانان در راه مبارزه با مواد مخدر را بالاترین هزینه های نظام جمهوری اسلامی در این راه دانست و ادامه داد: با همه این هزینه‌ها در کشور مواد مخدر ترانزیت، توزیع و مصرف می‌شود و آسیب‌های اجتماعی فراوانی نیز ایجاد کرده است.
 استاندار یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی مواد مخدر را ورود و توزیع آن در مدارس دانست و گفت: مسئولان با همکاری خانواده ها برای مقابله با این آسیب اجتماعی برنامه ریزی درست و اثرگذار و فراگیر داشته باشند.

همچنین ببینید

تقابل جرم انگاری و جرم زدایی از مواد مخدر چه نتیجه ای در پی دارد؟

دکتر منصور براتی معاون پژوهشی موسسه کادراس در مصاحبه با ایسنا، اجرای جرم‌زدایی یا جرم‌انگاری …