شنبه , ۱۶ تیر ۱۴۰۳

اجرای طرح نجات به منظور تبدیل مشهد به شهر بدون معتاد

طرح نجات به منظور تبدیل مشهد به شهر بدون معتاد در این شهر اجرا می شود.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی امروز در ششمین نشست کارگروه تخصصی اشتغال خراسان رضوی گفت: ۸ محله مورد نظر در “طرح نجات” حاشیه شهر مشهد نیازمند ایجاد دستکم ۶ هزار ۱۵۶ شغل است.
محمد سنجری افزود: بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ محله‌های اسماعیل آباد، امام هادی (ع)، پورسینا، دروی، زرکش، سیس آباد، قربانی و مهرآباد که در طرح نجات قرار دارند ۱۸۸ هزار و ۹۹۵ نفر جمعیت دارند که از این تعداد ۵۳ هزار و ۹۹۳ نفر شاغل و ۸۰۹ نفر زن بیکار و پنج هزار و ۳۴۲ نفر مرد بیکار هستند.
وی با بیان اینکه طرح نجات به منظور تبدیل مشهد به شهر بدون معتاد اجرا می‌شود اظهار داشت: این طرح با همت استانداری خراسان رضوی، ستاد استانی مبارزه با مواد مخدر و سایر دستگاه‌های مرتبط برای حاشیه این شهر تهیه شده است.
سنجری افزود: مقرر شده است ۱۰ میلیارد ریال برای هر محله برای نیازمندان واجد شرایط در نظر گرفته شود.
وی گفت: مرکز آموزش فنی و حرفه ای نیز تاکنون برای کارآموزان این مناطق دوره‌های آموزشی مهارتی از جمله دوخت لباس، بافت پوشاک، شیرینی پزی، لوله کشی، تراشکاری، سرویس کاری خودرو و آرماتوربندی برگزار کرده است.
معاون امور هماهنگی اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: باید توجه ویژه به طرح نجات داشته باشیم و باید اشکالات طرح و برنامه‌هایی که در کارگروه‌های اشتغال مصوب می‌شود نیز برطرف و هرچه زودتر اجرایی شود.
علی رسولیان با بیان اینکه هر طرح اشتغالزا را تامین مالی می‌کنیم افزود: باید مراقب باشیم که اجرای این طرح منجر به کاهش یا توقف مهاجرت افراد از روستاها یا شهرهای مجاور به حاشیه شهر مشهد شود.

همچنین ببینید

تقابل جرم انگاری و جرم زدایی از مواد مخدر چه نتیجه ای در پی دارد؟

دکتر منصور براتی معاون پژوهشی موسسه کادراس در مصاحبه با ایسنا، اجرای جرم‌زدایی یا جرم‌انگاری …